Жена зад волана

На 12.06.2011 год. от 11.00 часа на Полигона на СБА-Младост, ще се проведе Национално състезание по шофиране за жени – „ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА“.

Ако си жена и шофираш добре, ако паркираш перфектно, ако си мислиш, че мъжете са прехвалени като добри шофьори, а жените – незаслужено критикувани – ТИ си идеалния кандидат за Жена Зад Волана – първото национално състезание по шофиране за жени, организирано от Радио ENERGY и КИА Моторс България с подкрепата на СБА.

По време на състезанието участничките ще трябва да демонстрират умело управление на новата KIA Picanto – майсторско паркиране на преден и заден ход и слалом между вратички.
Всички изпитания ще се изпълняват с новата KIA Picanto!

Виж схемата на демонстрациите на, www.RadioENERGY.bg и започвай репетиции! Победителките от Първото национално състезание по шофиране за жени – Жена Зад Волана ще получат парични награди и шампионски купи, карти СБА за безплатна пътна помощ в цялата страна и Европа и безплатен годишен технически преглед, дрегери и заслужена почивка с уикенд в Банско, осигурени от Радио ENERGY, КИА Моторс България и СБА.

Забавлението и удоволствието от това пък да докажеш на мъжете, че дамите също могат да са истински шофьори е гарантирано!

Запиши се за участие като попълниш формата в сайта на Радио ENERGY, www. RadioENERGY.bg! Три дни преди състезанието ще бъдат изтегляни чрез жребий 20 слушателки от всички регистрирали се, които ще вземат участие в състезанието.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.