Яхт куб – красота и практичност в едно


За всеки, който изпитва радост да наблюдава морските вълни, яхт клуба е мястото. Тук е приятно както да се посрещне изгрева, така и да се изпрати залеза. Предлага се всичко, което може да задоволи всеки притенциозен клиент. Има прекрасни ресторанти, хотели, кафета, които предлагат разнообразие от напитки и богато меню за всеки вкус.

За собствениците на яхти е помислено съвсем отговорно. Има съвременно пристанище с възможност както за временна почивка, така и за зазимяване на яхти. Техническият център на яхт клуба разполага със съвременно техническо оборудване, което позволява да се правят технически прегледи, да се ремонтират и поддържат плавателните съдове. Има цистерна за зареждане на гориво, както и питейна вода. Ресторснтите осигуряват приятен отдих.

За тези, които нямат собствена яхта също е помислено – дават се яхти под наем. Това е възможност за всеки да се наслади на величието на морето и да запази приятни спомени.

За успеха на бизнеса с яхт клуб е от значение и професионализма на персонала. Приветливи и компетентни служители винаги са желани от посетители и клиенти. Добрите брокери се справят отлично с продажбата на нови и втора ръка ветроходни и моторни яхти. Що се отнасятя до предлаганите плавателни съдове втора ръка, то те са в прекрасно техническо състояние и красив външен вид. Брокерите винаги ще окажат съдействие за оглед и за покупката ви.

Яхт клубът често организира круизи, за които хората остават с прекрасни спомени. Това е възможност да се направи голямо пътуване в дълбоки води и да се видят далечни забележителности и красоти. На пристанището има толкова много най-различни плавателни съдове, което осигурява радост и красота в едно. Още по-интересно е когато попаднете на разговор между мореплаватели, които с такова вълнени разказват за всичко преживяно.

От яхт клуба се организират различни състезания както по ветроходство, така и с моторни яхти. Участниците в различните мероприятия обменят опит, споделят тънкости за навигация, мнения за различни пристанища по света, за техните предимства и недостатъци.

За избор на подходящо място за вашия плавателен съд трябва да обърнете внимание на техническото оборудване на сервиза, престижа на клуба и на осигурената безопасност.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.