Малко по-подробно за плисе щорите


Плисе щорите стават популярни през 60-те години и са такива дори и сега. Това е така, заради многото качества на плисираната хартия, от която са изработени. Тя придава един доста съвременен вид на дома или офиса ви. Те нямат функция на пълно затъмняване, още така наречената „мрак“, но много добре ограничават слънчевата неприятна светлина.

Този тип изделия са изключително лесни за почистване и поддържане, както и за монтиране. Те вършат уникална работа и поради факта, че не блокират изцяло светлината, а внасят меки нежни тонове в помещението. Например, червената щора придава топъл оттенък, а сините щори ще имат охлаждащ ефект.

Плисе щорите имат плъзгаща се релса, която може да се настрои да се плъзга, в която искате посока, за да ви е удобно и да е координирано спрямо околната среда. Можете да ги контролирате по новия модерен начин чрез дистанционно управление или през телефона ви. Най-добре е да оставите инсталирането на професионалисти, защото може да се затрудните и да объркате нещата.

Плисе щорите са перфектни за вграждане на таванско помещение и могат да бъдат дори поставени в рамка, за да пасват с всички наклони и неравности по прозореца. Това качество ги прави доста мултифункционални. Ако до щорите ви не се стига лесно винаги можете да ги контролирате лесно от ръката си само с един клик. Така ще си спестите много енергия и няма да се занимавате с висящите разхвърлени шнурове.

Този тип изделия са и леко изолатори, защото през лятото ще ви държат прохладно, а зимата ще държат студа навън. Плисе щорите не се замърсяват често, но, когато това стане, трябва само да премахнете повърхностния прах. Ако щората случайно се смачка, я оправете с ръка и я навийте, като я оставите така 24 часа. Ако повредата не е твърде голяма, след едно денонощие изделията ще са като нови. Недейте да поставяте подобно изделие в близост с детските ръце за пълна безопасност.

Сами се уверихте, че плисе щорите са идеален избор за вашия дом или офис. Те покриват перфектно прозореца ви, внасяйки интересни оттенъци в помещението, и са напълно достъпни за всеки бюджет.

Публикувано в Новини. Постоянна връзка.